Ονομάζομαι Δήμος Δημητριάδης και γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη.
Ξεκίνησα μαθήματα drums σε νεαρή ηλικία με τον Χρήστο Γερμένογλου. Στην πορεία συνέχισα στο MMS (Modern Music School) Θεσσαλονίκης όπου διηύθυναν ο Κώστας Κετογλίδης και ο Γιάννης Κάτης ενώ λίγο αργότερα στο Music Workshop του Αλέκου Παπαδόπουλου και Στέλιου Τσομπανίδη.
Στις σπουδές μου επίσης συμπεριλαμβάνεται το πτυχίο της Αρμονίας με βαθμό "Λίαν Καλώς" με την βοήθεια των καθηγητών μου Χριστίνα Χαλκιά και Altin Gjovalin Volaj.
Είμαι κάτοχος του πτυχίου της γαλλικής σχολής "Dante Agostini", η πρώτη σχολή για drums με βάση της την Jazz και μια από τις σπουδαιότερες στη Ευρώπη, όπου απέσπασα τον βαθμό "1er Prix" υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Νίκου Παπαβρανούση.
Τέλος, από το 2023, είμαι απο τους ελάχιστους αναγνωρισμένους καθηγητές της σχολης Dante Agostini ύστερα από επιτυχείς εξετάσεις που έδωσα για το δίπλωμα C.E.S.M.A (Certificat d'Enseignement Supérieur des Méthodes Agostini) στο Παρίσι.
Αντικείμενο των εξετάσεων αυτών ήταν, κυρίως, η μεθοδολογία μου πάνω στη διδασκαλία drums σε μαθητές ανεξαρτήτου ηλικίας και επιπέδου.Έχοντας ως στόχο την συνεχή ενημέρωση στο αντικείμενο έχω παραστεί σε σεμινάρια καταξιωμένων μουσικών παγκοσμίως.
Κάποια ονόματα εξ αυτών είναι οι: Thomas Lang, George Kollias, Joel Taylor, Kostas Anastasiadis.
Σε όλη τη μουσική μου πορεία εώς τώρα έχω παίξει, και συνεχίζω να παίζω, πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής όπως blues, swing, funk, country, rock, progressive, punk, metal, black metal και άλλα.
Με τα συγκροτήματα που συνεργάζομαι ή συνεργαζόμουν έχουμε παίξει σε διάφορα μέρη της Ελλάδος αλλά κ της Ευρώπης και έχουμε συμμετάσχει σε φεστιβάλ μαζί με αξιόλογους μουσικούς της εγχώριας και της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.
Μερικά ονόματα εξ αυτών είναι οι: Waren Haynes, Blues Pils, Otiz Taylor, Gus G, Marky Ramone (Ramones), Blues Wire, Frank Panx (Panx Romana).
Το έτος 2018 κατάφερα να κερδίσω χορηγιά απο την εταιρεία "Anatolian" της Γερμανίας πάνω σε μουσικό εξοπλισμό για πιατίνια (drum cymbals).
Άλλες χορηγίες που έχω πετύχει είναι με τις εταιρείες Rstick, Cympad, SkyGel Damper Pads, Flix, MCH Drums.
Επιπλέον αυτή τη χρονική περίοδο εκτελώ καθήκοντα session μουσικού είτε πρόκειται για ηχογράφηση είτε για live performance.

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα από το 2013.
Έχω συνεργαστεί με το ωδείο "Ορφέας" για 2 έτη ενώ συνεχίζω να συνεργάζομαι με τα ωδεία Μελωδία και Music Art School εώς και σήμερα.
Έχοντας μέχρι τώρα μαθητές διαφόρων ηλικιών, επιπέδου και προσωπικοτήτων, η μέθοδος που ακολουθώ πάνω στη διδασκαλία δεν είναι μονοδιάστατη.
Ενώ προσπαθώ να περάσω βασικές αρχές όπως διάβασμα παρτιτούρας, τεχνική, timing, rudiments, επικεντρώνομαι πάντα πάνω στις απαιτήσεις του εκάστοτε ατόμου σύμφωνα με το είδος της μουσικής που θέλει να προσεγγίσει.
Αυτή τη δυνατότητα μου την έχει δώσει η συνεχής μου ενασχόληση με διαφορετικά είδη μουσικής αλλά κ η συνεχής επέκταση των σπουδών μου πάνω στο αντικείμενο.

Ο Δήμος Δημητριάδης διδάσκει τύμπανα στη Θεσσαλονίκη. Παραδίδει επίσης ιδιαίτερα μαθήματα στον προσωπικό του χώρο ή στον δικό σας
Μαθήματα Ντραμς Online.
Ατομικά μαθήματα ντραμς online προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες και σε πολύ προσιτές τιμές.

Μαθήματα Ντράμς
Μαθήματα Ντράμς και Ρυθμικής Αγωγής

Τηλέφωνο
Καλέστε στο 6978214879

Στείλτε μήνυμα
Στείλτε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου© Webulk web design and hosting
webulk
Web design