Μαθήματα Σύγχρονων Κρουστών
Για αρχάριους και προχωρημένους ντράμερ στον πολύ καλά οργανωμένο χώρο μου με δύο σετ τυμπάνων. Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα ντραμς
Μαθήματα Ντράμς
Δήμος Δημητριάδης επαγγελματίας ντράμερ διδάσκει τύμπανα στην Θεσσαλονίκη. Παραδίδει επίσης ιδιαίτερα μαθήματα ντραμς στο προσωπικό του χώρο και στα σπίτια των μαθητών.
Ρυθμική Αγωγή
Προσαρμόζω τα μαθήματα τυμπάνων στις ανάγκες του μαθητή, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με την πρακτικότητα, παρέχοντάς του μια ευχάριστη και συναρπαστική εμπειρία.
Μαθήματα Ντραμς Online.
Ατομικά μαθήματα ντραμς online προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες και σε πολύ προσιτές τιμές.

Να κατακτήσεις τα βασικά των ντραμς με τον ελάχιστο κόπο και χρόνο και παίζεις τα αγαπημένα σου κομμάτια από τον πρώτο κιόλας καιρό. Να αναπτύσσεις διαρκώς την τεχνική σου, ώστε να παίζεις σταδιακά οτιδήποτε σου αρέσει και να αντλείς τη μέγιστη απόλαυση από τα ντραμς. Να εξελιχθείς ακόμα περισσότερο, αν είσαι ήδη προχωρημένος και να γίνεις τελικά ανεξάρτητος, ώστε να μπορείς να συνεχίσεις και μόνος σου, όταν το θελήσεις.
Οι The Coreys
Οι The Coreys είναι punk rock alternative συγκρότημα που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Punk rock ήχος και κοινονικός στίχος. Οι The Coreys είναι επίσης δημιουργοί και παραγωγοί της σειράς Surreality Show την οποία μπορείτε να βρείτε στο YouTube channel.

Bankai Band
Οι  Bankai Band είναι ένα νέο συγκρότημα με πανκ-ροκ επιρροές

Μαθήματα Ντράμς
Μαθήματα Ντράμς και Ρυθμικής Αγωγής

Τηλέφωνο
Καλέστε στο 6978214879

Στείλτε μήνυμα
Στείλτε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

webulk


© Webulk web design and hosting
Web design